Update training Sneek

In overleg met v.v. Sneek Wit Zwart hebben wij (tijdelijk) van veld moeten veranderen voor onze trainingen. Dit om elk team en onze vereniging de ruimte te geven om te trainen. Onze trainingen zullen vanaf vanavond en tot nader order plaatsvinden op het hoofdveld (veld 1), dit betreft ook een kunstgrasveld. Volg dus vanavond de looproutes naar veld 1 i.p.v. veld 4.

Aanmelden

Zoals in het corona protocol staat vermeld, vragen wij jou vriendelijk om je aan te melden voor onze trainingen. Dit is tijdelijk maar wel noodzakelijk in de huidige situatie. Wij krijgen hierdoor namelijk een duidelijk beeld van het aantal te verwachten deelnemers, hierdoor kunnen trainers eventueel de oefeningen aanpassen zodat we de 1,5 meter afstand kunnen hanteren.

Om het aanmelden iets te vergemakkelijken, zijn er nu meerder opties om je aan te melden voor de training in Sneek:

  1. Aanmelden met jouw sv NWF account via de module op onze website: klik hier.
  2. Door een berichtje te sturen naar ons via Facebook Messenger.
  3. Door een mailtje te sturen naar jesper.ijkema@svnwf.nl.
  4. Door een WhatsAppje te sturen of te bellen naar het telefoonnummer van de corona coördinator van Sneek. Contactgegevens vind je in het corona protocol (klik hier).

Uiteraard ben je zonder aanmelding ook welkom, maar geef voorafgaand aan de training aan dat je je niet hebt kunnen aanmelden. Voor vragen kun je ook contact opnemen via de bovenstaande mogelijkheden.

Graag tot vanavond!

Looproutes complex SWZ: klik hier.