Update coronavirus (23-04-2020)

Afgelopen dinsdag (21-04-2020) heeft het kabinet de maatregelen tegen het coronavirus aangepast/verlengd. De maatregelen hebben helaas opnieuw gevolgen voor onze activiteiten. Het verbod trainen is enigszins aangepast, maar dit alleen voor jongeren tot en met 18 jaar. Voor onze trainingen betekent dit helaas vrij weinig ten opzichte van de huidige situatie. De trainingen zullen dus verder afgelast worden tot en met 19 mei 2020.

Omdat samenkomsten ook verboden zijn tot en met 19 mei, kunnen wij helaas geen (fysieke) activiteiten aanbieden aan onze leden. Mocht er na deze periode de mogelijkheid zijn om nog een afsluitende bijenkomst te organiseren, dan zullen wij hiervoor zeker de mogelijkheden bekijken. Uiteraard alleen wanneer de situatie en de regels dit toelaten.

Echter staat op dit moment onze vereniging niet stil. Inmiddels zijn er online voor onze leden trainingsadviezen beschikbaar en quarantaine tips. De Activiteiten Commissie (AC) is op dit moment bezig met de mogelijkheden te onderzoeken voor het organiseren van online clubavonden. Op dit moment is de AC bezig met het testen van verschillende systemen, binnenkort volgt meer informatie over de online clubavonden.

Voor nu, stay safe!