‘Team Makkelie’ aangesteld voor de UEFA Europa League Finale

‘Team Makkelie’ is door de UEFA Referee Committee aangesteld voor de 2020 UEFA Europa League finale, die gespeeld wordt in Keulen. De aftrap is vrijdag om 21:00 en de wedstrijd is live te volgen op FOX Sports en RTL 7.

Makkelie zal in Keulen geassisteerd worden door onze leden Mario Diks en Hessel Steegstra. De VAR van dienst is Jochem Kamphuis, hij zal geassisteerd worden door Kevin Blom en Pawel Gil (POL). De offside-VAR is Tomasz Sokolnicki (POL). Het team wordt gecomplimenteerd door vierde official Anastasios Sidiropolous (GRE).

Makkelie reageert op de website van de KNVB: “De Europa League-finale zie ik als een waardering voor de prestaties die we de afgelopen jaren als team geleverd hebben”, vervolgt Makkelie. “In mijn team voelt iedereen zich verantwoordelijk voor het succes en weet ook hoe hij bijdraagt aan het team. We voelen elkaar feilloos aan en gaan voor elkaar door het vuur.” (Bron: KNVB.nl)

Het is voor Danny Makkelie de allereerste Europese finale die zijn team mag leiden. Wij wensen Danny Makkelie en zijn team veel succes!