sv NWF naar Nederland – Spanje!

Op zondag 29 maart (aftrap 19:00) speelt het Nederlands Elftal tegen Spanje in de Johan Cruijff ArenA. Een wedstrijd met een rijke historie, denk aan de WK finale van 2010 en de 1-5 winst op de Spanjaarden op het WK in Brazilië. De wedstrijd op 29 maart is tevens de terugkeer van Luis Enrique als trainer van “La Roja”.

Als sv NWF organiseren wij een evenement met deze wedstrijd in de hoofdrol. Wij bieden onze leden en de leden van de zusterverenigingen Heerenveen en Drachten de mogelijkheid om deze wedstrijd met z’n allen bij te wonen.

De reis bevat een wedstrijdticket (categorie 3) en de heen- en terugreis per touringcar. De touringcar zal twee opstapplaatsen hebben. Deze zullen zijn in Leeuwarden (vertrek: 14:15) en Joure (vertrek: 14:45).

We verwachten rond 16:30 te arriveren bij de Johan Cruijff ArenA.

Rondom de ArenA is genoeg te doen om de tijd te vullen tussen aankomst en aanvang van de wedstrijd. Zo is er een Oranje Fanzone, de ideale locatie om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Je kunt hier een hapje eten, maar ook de officiële wedstrijdsjaal kopen. Ook zijn er in de omgeving meerdere restaurants en cafés. 

Het stadion opent om 17:30.

Programma
14:15
Vertrek Leeuwarden (vv Leeuwarder Zwaluwen)
14:45
Vertrek Joure (Busstation/McDonalds)
16:30
Verwachtte aankomst Johan Cruijff ArenA
19:00
Nederland - Spanje
21:30
Vertrek Johan Cruijff ArenA

De prijzen voor dit evenement zijn als volgt;

  • Leden: €45,00;
  • Leden COVS Heerenveen of Drachten: €60,00;
  • Introducé: €60,00.

De prijs bevat de busreis (heen- en terugreis) en een wedstrijdticket categorie 3.

Je kunt je vanaf nu aanmelden op de evenement pagina. Wees snel, want het aantal plaatsen is beperkt en erg geldt: VOL = VOL.

Op naar een mooie Oranje Avond!

Voor praktische vragen rondom dit evenement, maar ook bij problemen rondom het aanmelden hiervoor, kun je contact opnemen via het speciaal hiervoor geopende e-mailadres.