LSC 1890 tijdelijk gastheer trainingen Sneek

De trainingen op het sportpark van voetbalvereniging Sneek Wit Zwart zijn de afgelopen weken goed bezocht. Helaas liet Sneek Wit Zwart ons weten dat de Gemeente Súdwest-Fryslân heeft besloten het sportpark te sluiten, dit in verband met werkzaamheden aan het complex. Op woensdag 10 juni zal de laatste training (van dit seizoen) op het complex van SWZ plaatsvinden. Wij danken Sneek Wit Zwart voor hun prettige samenwerking voor dit seizoen en hopen in de aanloop naar het seizoen ’20/’21 weer terug te keren naar de Molenkrite.

De nog resterende training voor het huidige seizoen zullen na 10 juni gaan plaatsvinden aan sportpark Leeuwarderweg (Leeuwarderweg 52, 8605 AJ Sneek). De dag en aanvangstijd (woensdag 20:30) van de trainingen in Sneek blijft ongewijzigd. Ook op de accommodatie van LSC 1890 beschikken wij over een kunstgrasveld. Wij danken LSC 1890 voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie.

Aanmelden voor de eerste training aan de Leeuwarderweg is inmiddels mogelijk. Aanmelden kan via de website of via de overige mogelijkheden.

Parkeren kan het beste aan de zijde van zwembad It Rak, navigatieadres hiervoor is Burgemeester de Hooppark 4, 8605 CR Sneek.