Hervatting training Sneek op 19 augustus

Gister hebben wij het bericht mogen ontvangen dat wij op woensdag 19 augustus de trainingen in Sneek mogen hervatten. Wij keren dan ook gelijk terug naar onze vaste locatie bij vv Sneek Wit Zwart aan de Molenkrite 132. De enige aanpassing is dat wij zullen verhuizen van veld 4 naar het hoofdveld, dit veld is ook kunstgras. De trainingen zullen zoals gebruikelijk aanvangen om 20:30 uur en eindigen rond 21:30 uur.

Aanmelden blijft verplicht

Het aanmelden voor de trainingen in Sneek blijft voorlopig verplicht. Dit doen we zodat onze trainers een duidelijk beeld hebben van de groepsgrootte. Daarnaast kunnen wij bij een eventuele besmetting, het bron- en contactonderzoek van de GGD goed ondersteunen. We nemen wel afscheid van de tijdslots, dit betekend dat wij in 1 groep zullen trainen.

Aanmelden voor de eerste training van het seizoen 2020/2021 is inmiddels mogelijk door hier te klikken!

Protocol

Ons protocol maakt het mogelijk om op een veilige en verantwoorde manier te trainen. Het huidige protocol zal ook voorlopig gelden en wij vragen je ook om je hier aan te houden. De hoofdmoot is dat we zoveel mogelijk afstand bewaren en thuisblijven bij klachten! Lees het protocol nog even opnieuw door voor de eerste training. De regel van de tijdslots en de uiterlijke inschrijftijd is niet meer van toepassing. Inschrijven is nu mogelijk tot 19:30 uur op de dag van de training.

Trainen in Leeuwarden?

Het is bij ons ook mogelijk om te trainen in Leeuwarden. Dit kan ook op de woensdag van 18:30 uur – 19:30 uur bij AV Lionitas. Aanmelden voor deze locatie is niet verplicht.

Wij wensen je veel plezier op onze training!

Technische Commissie