Hervatting training Sneek op 13-05! (+ corona protocol)

Wij zijn verheugd om te kunnen mededelen dat op aankomende woensdag 13 mei de training in Sneek wordt hervat. Door snel schakelen van zowel het bestuur/TC als voetbalvereniging Sneek Wit Zwart kunnen wij al eerder starten dan gepland! Helaas moeten wij ook mededelen dat Lionitas ons heeft laten weten dat wij tot in ieder geval 1 juni geen gebruik kunnen maken van de baan in Leeuwarden. Uiteraard zijn alle leden die trainen in Leeuwarden, van harte welkom op onze training in Sneek.

De trainingen vinden zoals gebruikelijk plaats op het sportcomplex van v.v. Sneek Wit Zwart. Wij trainen hier op een modern kunstgrasveld (veld 4). De training zal aanvangen om 20:30 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Vriendelijk verzoek om niet eerder dan 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn en na afloop direct huiswaarts te keren. De eerste twee trainingen zullen onder leiding staan van onze trainer Reinoud Weiland!

Om de trainingen goed te laten verlopen, hebben wij een corona protocol opgesteld. Wij verwachten dat iedereen kennis neemt van dit protocol voordat hij/zij deelneemt aan één van onze trainingen. Uiteindelijk moeten we het samen doen.

Als aanvulling op ons protocol heeft v.v. Sneek Wit Zwart ook een aantal verplichte routes ingesteld, de loop route voor het complex vind je onder het corona protocol.

In dit protocol staat dat iedereen zich moet aanmelden voor elke training (dus voor elke training opnieuw). Zo krijgen wij als organisatie een duidelijk beeld van het aantal deelnemers en kunnen wij hier eventueel ons op aanpassen. Je kunt je voor elke training aanmelden tot woensdagavond 20:00 uur. Aanmelden kan via deze pagina: klik hier. Wij zullen de lijst met nieuwe momenten blijven aanvullen.

Graag tot snel op onze training!

Looproute sportcomplex SWZ: klik hier.