Geslaagde clubavond rapportage!

Gisteravond stond onder leiding van Niels Zeeman, de clubavond rapportage op het programma! Ondanks dat de locatie op het laatste moment was gewijzigd, hadden weer velen de kantine van VV Sneek Wit-Zwart gevonden.

De avond begon nadat voorzitter Willem Jan Kimp, de leden had welkom geheten. In het deel voor de pauze, stond vooral het theoretische gedeelte op het programma. Niels gaf uitleg over de competenties die in de rapportage worden beoordeeld. Daarna werd er gesproken over de scores die een rapporteur kan geven.

Het tweede deel van de avond, was het interactieve deel. Er werden op het grote scherm verschillende samenvattingen getoond. De bedoeling was, dat de leden als een rapporteur naar de samenvatting zouden kijken. Wat voor scores zouden ze toekennen? Wat viel je op? Etc. De beelden veroorzaakten de nodige discussie, wat deze avonden alleen maar beter maakt!

Al met al een geslaagde avond met meer duidelijkheid over de rapportage! We willen Niels nogmaals bedanken voor zijn inzet! Dank gaat ook naar VV Sneek Wit-Zwart die hun kantine beschikbaar stelde!