Fijne Feestdagen en een gelukkig nieuwjaar

Het bestuur van de scheidsrechtersvereniging Noord- en West-Friesland wenst haar leden fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en bovenal sportief 2020 toe.

Met het nieuwe jaar wat er aan komt, is het ook tijd om terug te blikken op 2019. Een jaar waarin wij als vereniging 22 nieuwe leden (waarvan 19 jeugdleden) hebben mogen verwelkomen en waarin veel heeft plaatsgevonden. 

Zo hebben wij twee maal aansprekende gastsprekers mogen verwelkomen. In maart hadden wij betaald voetbal-scheidsrechter Rob Dieperink te gast bij onze Fair Play clubavond. In het kader van de Week van de Scheidsrechter hadden we als scheidsrechtersvereniging de primeur om internationale top-arbiters Shona Shukrula en Franca Overtoom te ontvangen.

Als vereniging hebben wij, in samenwerking met de KNVB, twee maal een groep van 18 verenigingsscheidsrechters opgeleid. De unieke opzet, waarbij de cursisten op maat werden aangesteld en begeleid door leden van onze vereniging, heeft een grote groep gemotiveerde en gekwalificeerde scheidsrechters opgeleverd waarvan een deel inmiddels met succes is doorgestroomd richting de bond. Ook heeft in totaal 13 leden dit jaar hun SOIII diploma in ontvangst mogen nemen.

Ten slotte is er de afgelopen periode veel werk verzet om vanaf volgend jaar een tweede trainingsfaciliteit aan te gaan bieden in Sneek bij vv Sneek Wit Zwart. Ook is er met dezelfde vereniging een samenwerking aangegaan voor het organiseren van onze overige activiteiten zoals cursussen en clubavonden.

Als klap op de vuurpijl is afgelopen maand de inschrijving voor het evenement “sv NWF naar Nederland – Spanje” geopend.

En dat is nog niet alles, zie voor een compleet overzicht van 2019 de tijdlijn hieronder!